Succé på världens största matmässa, Internationale Grüne Woche 2023

Sörgården Måla, som hade valts ut för att representera Sverige på världens största matmässa, Grüne Woche i Berlin, är nu hemma igen efter 10 intensiva dagar på mässan. Se videon från mässan

Köerna ringlade långa när vi erbjöd älgkorv (från Stensåkra) med ett urval av ekologiska såser (Viltketchup, Hjortronsås och Chipotlesås), vår Rödlöksdröm, Honungssenap till de drygt 300 000 mässbesökarna. Dessutom erbjöd vi ett urval av våra ekologiska marmelader (Salt Lakritsmarmelad, Strawberry Daiquiri marmelad, Mojitomarmelad samt pumpamarmeladen Valkyriornas Söta Hämnd. Vi fick direkt feedback från både aktiva och potentiella köpare på den tyska marknaden, som uttryckte väldigt mycket uppskattning för både såser och marmelader. Mest uppskattat var älgkorven som vi sålde slut, så vi beställde mer korv, som vi också sålde slut. Bland marmeladerna var Salt Lakritsmarmeladen den populäraste och vi sålde slut på samtliga burkar vi hade med, både stora och små.

Sörgården Måla är specialiserade på unika smaker gjorda med naturliga ingredienser och utan tillsatser och de ser fram emot att presentera mer av det bästa som det svenska köket har att erbjuda i framtiden.

1 kommentar

  • Grattis jättekul ni är så duktiga

    Ewa Holmqvist

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända