om oss bild

Om Sörgården Måla

Sörgården Måla är en mathantverkare som kokar goda unika delikatesser som vi säljer i vår gårdsbutik, genom återförsäljare återförsäljare och i vår webbutik.

Gårdsbutiken ligger vid Hjälmarens strand, Arboga. Vi framställer goda, helt naturliga och unika smaker av marmelader, såser, senap, gourmetknäcke och vegan dip.

Jag säljer även mina produkter här på hemsidan och till återförsäljare i Sverige, Finland och Danmark.

I webbutiken kan ni betala med kort, Swish eller Klarna.
Ni kan även beställa i webshopen och hämta i gårdsbutiken.

om oss bild

Info och kontakt

Öppettider:

Vardagar 9:00–16:00

Vill ni komma någon annan tid är det bara att slå en signal i förväg. Jag är oftast hemma på gården - jag bor här och har också min produktion här – dessutom är det ju så att den här platsen lämnar jag ogärna.

Adress:

Sörgården Måla
732 92 Arboga
Org.nr 556959-5050

Välkommen att hälsa på!

Hitta hit

Kontakt:

Telefon : 070-549 8587

E-post: hakan@sorgardenmala.se

Eller fyll i formuläret här

Vision och idé

Unikt, ekologiskt, närodlat och högkvalitativt är viktiga ledord för verksamheten, i dess strävan efter nya goda spännande smaker.

Vi producerar efter principen, lite men gott. Allt görs för hand, vilket tar tid, men som vi på Sörgården Måla anser är nödvändigt. Vi anser att det måste få ta tid för att göra god mat.

Vi använder aldrig smakförstärkare, färgämnen, konserveringsmedel eller andra industriella substanser. Vi är ekologiskt certifierade.  Alla produkter baseras på förstklassiga, 100% naturliga råvaror, riktiga frukter och bär.

om oss bild

Vi har genomfört ett utvecklingsprojekt, som delfinansierats från EU:s jordbruksfond för landsbygdsutveckling.
Vi har skapat en anpassad flexibel effektiv mobil småskalig produktionslösning för utveckling och produktion av unika mathantverksprodukter.